Αναδημοσιεύση από το Προλεταριακό Αντιφασιστικό Μέτωπο Δυτικών Προαστίων

Το Προλεταριακό Αντιφασιστικό Μέτωπο Δυτικών Προαστίων συνεχίζει τις οργανωμένες εξορμήσεις στις περιοχές μας με στόχο την ενδυνάμωση των αντιφασιστικών δυνάμεων και το τσάκισμα κάθε απόπειρας αναδιοργάνωσης των φασιστών.

Την Πέμπτη 25/5 δεκάδες αντιφασίστες και αντιφασίστριες συγκεντρωθήκαμε στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και στη συνέχεια πορευτήκαμε μηχανοκίνητα στις γειτονιές του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, του Περάματος, της Νίκαιας και του Κορυδαλλού.

Παλεύουμε σταθερά ενάντια στον Φασισμό που κηρύσσει το μίσος και τον εμφύλιο μεταξύ των φτωχών επειδή θέλει να σκύβουμε το κεφάλι απέναντι στους πλούσιους και να πολεμάμε μεταξύ μας.

Είμαστε από όλες τις γειτονιές, απ’ όλες τις πλατείες και τις κερκίδες, δουλεύουμε σε όλες τις δουλειές και απευθυνόμαστε σε κάθε εργαζόμενο/-η, σε κάθε άνεργο, σε κάθε μαθητή και κάθε σπουδάστρια για να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις προσπάθειες των φασιστών – ναζιστών – εθνικιστών να σηκώσουν κεφάλι.

Γνωρίζουμε πώς αν τους αφήσουμε θα ξαναχρησιμοποιήσουν τις πλάτες των επιχειρηματιών, του κράτους και της αστυνομίας για να τρομοκρατούν όποιον δεν τους αρέσει, να χτυπάνε, να μαχαιρώνουν και να δολοφονούν στους δρόμους και τις πλατείες μας.

Οι γειτονιές μας ξέρουν καλά τί σημαίνει λαϊκή αλληλεγγύη και έχουν ακόμα ζωντανές τις μνήμες της Αντίστασης ενάντια σε ξένους και ντόπιους φασίστες.

Από τα Ταμπούρια μέχρι το Πέραμα και απ’ την Κοκκινιά μέχρι το Περιστέρι, όσοι και όσες παλεύουμε καθημερινά για την επιβίωση θα αντιμετωπίσουμε τη φασιστική απειλή όπως αρμόζει στους νοσταλγούς των ναζί, τους απάνθρωπους αντικοινωνικούς απατεώνες και δολοφόνους εργατών και φτωχών μεταναστών και προσφύγων.

Αυτές είναι οι δικές μας γειτονιές, με τους δικούς μας ανθρώπους και όλοι μαζί θα τις περιφρουρήσουμε από την κρατική βία και τρομοκρατία, από την φασιστική απειλή και την φτώχεια.

Απλώνουμε το χέρι και το λέμε προς πάσα κατεύθυνση: περπατάμε μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον στο πλάι του, με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη, και όποια φασιστική συμμορία επιχειρεί να ριζώσει εδώ θα την ξεριζώσουμε συθέμελα.

Τιμάμε τον Παύλο Φύσσα που στάθηκε μάχιμος και αντιμετώπισε το τάγμα των φασιστών της Χ.Α. σε αυτά εδώ τα μέρη για να υπερασπιστεί τη γειτονιά, την παρέα του και όλη την κοινωνία από τη φασιστική τρομοκρατία. Στεκόμαστε μαζί με τη Μάγδα που με το ήθος και το σθένος της δείχνει το δρόμο σε όλους μας.

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ▪️ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ!

Προλεταριακό Αντιφασιστικό Μέτωπο Δυτικών Προαστίων