Ελευθεριακό Σχήμα Σχολών Αλεξανδρούπολης – GYRA NEGRA : ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ

Αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση από το Ελευθεριακό Σχήμα Σχολών Αλεξανδρούπολης – GYRA NEGRA |

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ:

Τις βραδινές ώρες της 29ης Μαΐου άτομα που διατηρούν σχέσεις με την ΔΑΠ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής, συγκεκριμένα 5 άτομα, εμφανίστηκαν στο χώρο εργασίας συντρόφου την ώρα που εργαζόταν και ρώταγαν επίμονα στοιχεία άλλου συντρόφου που συμμετέχει στο Ελευθεριακό Σχήμα και την Συνέλευση Κατάληψης Παλιού Νεκροτομείου, ρωτώντας αν “εδώ αράζουν αναρχικοί” αναφέροντας οτί γνωρίζουν οτί συχνάζει στο μαγαζί, ζητώντας στοιχεία επικοινωνίας μαζί του, με λογικές μπράβων της νύχτας λέγοντας ” θέλουμε να του μιλήσουμε, και θέλουμε να δούμε αν θα μας γαμήσει…”. Αφού δεν πήραν καμία πληροφορία και αποχώρησαν, κατευθύνθηκαν προς το Αναγνωστήριο όπου πραγματοποιούνταν συνάντηση της Θεατρικής Ομάδας και αφού εισέβαλλαν με τραμπούκικους όρους ρώταγαν τα άτομα της Θεατρικής αν γνωρίζουν που βρίσκεται ο σύντροφός μας και στοιχεία επικοινωνίας. Η αναζήτηση τους τελείωσε χωρίς να καταφέρουν κατι.

Καταγγέλουμε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τις τραμπούκικες – μαφιόζικες πρακτικές της. Έχουν ταυτοποιηθεί τα 5 άτομα και υπάρχουν φωτογραφίες που αποδεικύουν τη σχέση που διατηρούν με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Για ό,τι συμβεί σε άτομο του σχήματος θεωρούμε ως ηθικό αυτουργό την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η πολιτική δράση μας θα συνεχιστεί και δεν θα τρομοκρατηθούμε από κανένα μαντρόσκυλο του κράτους στις σχολές μας και πουθενά.

Ένα από τα πέντε άτομα είναι ο Πάνος Ιωάννου, 1ο ετής Κύπριος φοιτητής Ιατρικής και μέλος του ΣΦΙΑ. Αν χρειαστεί θα δημοσιεύσουμε και υπόλοιπα στοιχεία, ατόμων, πρόσωπα και φωτογραφίες που υπάρχουν με τα άτομα αυτά, αλλά και υλικό που αποδεικύει τη σχέση τους με την ΔΑΠ και την ΝΔ.

Ελευθεριακό Σχήμα Σχολών Αλεξανδρούπολης