Συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στη 12χρονη

Στηρίζουμε τη σημερινή συγκέντρωση / πορεία που καλεί η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη μετά και τη τελευταία δολοφονική επίθεση στη 12χρονη επιζώσα trafficking κ παιδοβιασμών.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00

ΣΤΑΔΙΟΥ 29 στο υπουργείο Εργασιας.

Μπάτσοι, μαφιόζοι, παρακρατικοί όλα τα καθάρματα βιάζουνε μαζί

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε η 12χρονη, θύμα μαστροπείας, από τον Κολωνό, όταν άγνωστος προσπάθησε να μπει στο σπίτι της θείας της που διαμένει.

Λίγες μέρες πριν, και ενώ ο μικρός αδελφός της γυρνούσε σπίτι τους, άγνωστος σταμάτησε μπροστά του και προσπάθησε να τον τρομοκρατήσει παρεπέμποντάς τον να «μη μιλήσει», ενώ προ ημερών είχαν δεχθεί ξανά επίθεση όταν άγνωστος πάλι πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

Και όλα αυτά, όταν ακόμα οι καταθέσεις δεν έχουν τελειώσει και η υπόθεση δεν έχει διαλευκανθεί με τη μάνα των παιδιών να βρίσκεται στη φυλακή και την οικογένεια να μην έχει καμία κρατική βοήθεια. Τίποτα από όλα αυτά φυσικά δε προκαλούν εντύπωση, όταν από τη πρώτη στιγμή της ανάδειξης αυτής της υπόθεσης φάνηκε κατευθείαν η προσπάθεια συγκάλυψης και αποσιώπησης του ζητήματος.

Οι ανώνυμοι και επώνυμοι θύτες – γαλάζια στελέχη και οι λοιποί πανομοιότυποι– δε διστάζουν να τρομοκρατούν, να παρεμβαίνουν και να κακοποιούν για ακόμα μια φορά τη 12χρονη κοπέλα. Το κύκλωμα τράφικιγκ του Κολώνου, η κρατική και παρακρατική μαφία επιβεβαιώνουν αυτό ακριβώς που πρεσβεύει το δόγμα Πατρις – Θρησεία –Οικογένεια. Την απόλυτη δηλαδή ενσάρκωση και διαιώνιση του εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού μοντέλου και κοινωνικού συστήματος, τη σχέση με άλλα λόγια της πατριαρχίας και του καπιταλισμού. ‘

Η ωμή και άκρως συκοφαντική αποκάλυψη των στοιχείων της 12χρονης κοπέλας που είχε προηγηθεί από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μηχαηλίδου στη Βουλή στόχευε ακριβώς σε αυτή τη κατεύθυνση, της περαιτέρω στοχοποίησης και κακοποίησης της μικρής κοπέλας και της οικογένειάς της. Ήταν ακόμα μια ευθεία απόδειξη ότι οι φτωχοί και οι κατατρεγμένοι αυτού του κόσμου, θα απειλούνται και θα τρομοκρατούνται κάθε φορά που σηκώνουν ανάστημα. Κάθε φορά που αγωνίζονται, διεκδικούν και πολεμάνε ή ακόμα και όταν ανοίγουν το στόμα απέναντι σε αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Με τη μικρή και την κάθε μικρή. Με τη μεγάλη ελπίδα και σιγουριά ότι με αλληλεγγύη και αγώνα όλα αυτά κάποια μέρα θα αλλάξουν.

Γιατί αν σωθεί το παιδί, υπάρχει ελπίδα.

Ότι συμβεί στο κορίτσι και στην οικογένεια της ξέρουμε ποιοι θα φταίνει.

Σαν υποσημείωση αξίζει να τονιστεί και η προ ημερών απειλή του μπάτσου βιαστή από τη Ηλιούπολη, όπου όντας πια ελεύθερος, αφού έτσι αποφάσισε η αστική δικαιοσύνη, απείλησε τα θύματα του με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απέναντι σε κάθε επίδοξο βιαστή, κακοποιητή, μαστροπό:

Η ταξική και κοινωνική αλληλεγγύη θα σας ισοπεδώσει!