Το κίνημα αλληλεγγύης μπορεί να νικάει!

Το κίνημα αλληλεγγύης μπορεί να νικάει!

Ο δρόμος μπορεί να επιβάλει τους δικούς του όρους δικαιοσύνης. Αθώος ο φοιτητής Θ.Σ. που είχε συλληφθεί στη μεγάλη διαδήλωση της 13ης Ιούνη έξω από την ΑΓΕΤ ενάντια στην καύση σκουπιδιών. Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες των μαρτύρων υπεράσπισής, που αναβίωσαν το αστυνομικό όργιο των ημερών που στην κορύφωσή του έφτασε στο βασανισμό και το σπρώξιμο στο θάνατο του Β. Μάγγου.

Υποδειγματική η υπεράσπιση της Αντωνίας Λεγάκη που ξεδίπλωσε όλων των σχεδιασμό τρομοκράτησης ενός ολόκληρου κινήματος και μιας ολόκληρης πόλης από τα επιχειρηματικά και κρατικά κέντρα και τις κατασταλτικές δυνάμεις. Τη μεγαλύτερη συμβολή είχε όμως το αγωνιζόμενο δυναμικό της πόλης που συνέχισε όλα αυτά τα χρόνια να δίνει τη μάχη και διαμόρφωσε όρους μαζικής κινηματικής κατακραυγής για τις αστυνομικές μεθοδεύσεις και το πάντρεμά τους με τα δολοφονικά σχέδια της ΑΓΕΤ- Lafarge.

Συνεχίζουμε για να μην αφήσουμε κανέναν αγωνιστή όμηρο στα χέρια του κράτους. Συνεχίζουμε για να τιμωρηθούν οι βασανιστές και οι δολοφόνοι που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα κατ εντολή επιχειρηματικών συμφερόντων.

Συνεχίζουμε για την ανάδυση ενός μαχητικού κινήματος που θα ακυρώσει τα δολοφονικά επιχειρηματικά σχέδια και θα ξαναδώσει σε όλους εμάς το λόγο για τη ζωή και την πόλη μας.