Το σιωνιστικό κράτος – δολοφόνος επιτίθεται ξανά

Άλλη μία καταδρομική επίθεση του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ έλαβε χώρα χτες στη πόλη της Τζενίν. Ακόμα πέντε Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους ενώ από τη δολοφονική επίθεση τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι 45 με τους τέσσερις να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Η επίθεση συνέβη ύστερα από την άμεση αντίδραση των Παλαιστίνιων ενάντια σε μία ακόμα στρατιωτική επιχείρηση των σιωνιστικών στρατιωτικών αρχών, σε μία ακόμα «στρατηγική εκκαθάρισης» των Παλαιστινίων από το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

Την ίδια ώρα, η ένταση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με δεκάδες συλλήψεις, τραυματισμούς, εκκενώσεις και επιθέσεις Παλαιστινίων σε όλη τη Δυτική Όχθη, ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα της άμεσης επεκτατικής αποικιοκρατικής πολιτικής του Ισραηλινού κράτους αποτελεί και η ανακοίνωση έγκρισης 4.560 οικοδομικών αδειών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, με τον υπουργό Οικονομικών του Ισραήλ να δηλώνει πως «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τους οικισμούς και να ενισχύουμε την παρουσία του Ισραήλ στην περιοχή». Μια παρουσία που ενισχύεται μέσα από στρατιωτικές επιχειρήσεις, πογκρόμ και επιθέσεις, με τη συνυπογραφή του αντιδραστικού άξονα ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ που δολοφονεί άμεσα και έμμεσα όσους συνεχίζουν να αγωνίζονται και να αντιστέκονται.

Η εν εξελίξει σφαγή των παλαιστινίων και η εκκωφαντική σιωπή διεθνώς κυρίως από την πλευρά του αντιιμπεριαλιστικού – διεθνιστικού κινήματος σε αντιδιαστολή με το λαό της Δυτικής Όχθης που με τις δίκαιες εχθροπραξίες τους εναντίον των δυνάμεων κατοχής συνεχίζουν να αγωνίζονται και να αντιστέκονται, οφείλει να αποτελέσει γενεσιουργό αιτία της επανασυσπείρωσης του κινήματος αλληλεγγύης, του κινήματος της νίκης στον δίκαιο αγώνα των παλαιστινιακών μαχητών της αντίστασης, στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

Ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός.

Νίκη στα όπλα της αντίστασης.