Φασιστική ενέδρα κάτω από το σπίτι συντρόφου

Την Πέμπτη 25/5 μετά την πραγματοποίηση πολιτικής εκδήλωσης στην Νομική, σύντροφός της Λαϊκής Δράσης δέχτηκε πισώπλατα επίθεση από φασιστικά/παρακρατικά στοιχεία κάτω από το σπίτι του.

Μια επίθεση που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιθέσεων του τελευταίου διαστήματος δείχνοντας τη προσπάθεια των φασιστικών πυρήνων να επανεμφανιστούν και να διεκδικήσουν χώρο στο δρόμο και στο κοινωνικό πεδίο.

Παρότι αυτή η προσπάθεια δεν έχει τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της προηγούμενης δεκαετίας δεν παύει να φανερώνει την ανάγκη συνεχούς επαγρύπνησης του αντιφασιστικού κινήματος.

Γιατί το αντιφασιστικό κίνημα έχει ως κεκτημένο τη δυναμική και τους μαζικούς όρους αναλυσης, κοινωνικής απεύθυνσης, συγκρότησης, οργάνωσης ώστε να μπορεί να απαντήσει σε κάθε επίπεδο στις φασιστικές ονειρώξεις όπως έχει κάνει με συνέπεια και σοβαρότητα όλες τις προηγούμενες περιόδους.

Εν τέλει λέμε ξεκάθαρα ότι δεν θα αφήσουμε σπιθαμή γης στους φασίστες, ότι οποίο χέρι απλώνεται σε συντρόφους, μετανάστες, πρόσφυγες και όποιον άλλο στοχεύει ο φασιστικός σκοταδισμος θα κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Αλληλεγγύη στον σύντροφό της Λαϊκής Δράσης.

Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν.

Μαζική ταξικη οργάνωση και μαχητικός αντιφασισμος ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία.