ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ, 11.30, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

3 χρόνια από την κατασταλτική επιχείρηση εναντίον των συντρόφων του Λαϊκού Μετώπου, τη φυλάκιση τους, την πρωτόδικη καταδίκη των 333 χρόνων που επιβλήθηκε από τη συνεργασία ιμπεριαλισμού ΗΠΑ-ΕΕ, ελληνικού και τουρκικού κράτους, την απεργία πείνας και τη νίκη της αντίστασης ανακοινώνεται αύριο η απόφαση του Εφετείου τους.

“…Αυτό το επαναστατικό καθήκον υπηρετούν καθημερινά με τη στάση τους και τους αγώνες τους οι σύντροφοι και συναγωνιστές μας από το Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας. Η νίκη της αντίστασής τους, είναι η νίκη της ίδιας της ιστορίας. Είναι αυτή η νίκη που κυοφορείται μέσα σε κάθε αγώνα του λαού. Και για αυτήν ακριβώς τη νίκη, οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του Λαϊκού Μετώπου μας εμπνέουν καθημερινά με τη στάση τους, την αγωνιστικότητά τους και την αλληλεγγύη τους. Αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τρομοκράτες δεν είναι οι επαναστάτες αλλά οι ιμπεριαλιστές και τα αστικά τους κράτη…”

Καλούμε όλους και όλες να βρεθούμε αύριο στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, γνωρίζοντας πως η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών!

ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ SINAN OKTAY ÖZEN!

Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση