Η σφαγή των Παλαιστινίων από το Ισραήλ συνεχίζεται

Το βράδυ της Κυριακής 24/9 το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ σκότωσε ακόμα 6 Παλαιστίνιους, ενώ γύρω στους 100 υπολογίζονται οι τραυματίες. Από τις 13 Σεπτέμβρη, όπου το Ισραήλ αποφάσισε μονομερώς να κλείσει το πέρασμα Ερέζ μεταξύ του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας, οι συγκρούσεις έχουν οξυνθεί με το σιωνιστικό κράτος να επιτίθεται στον αγωνιζόμενο λαο της Παλαιστίνης.

Από την πλευρά τους, οι μαχητές της Παλαιστίνης ανταποδίδουν, βάζοντας εκρηκτικούς μηχανισμούς και εκτοξεύοντας ρουκέτες από το κέντρο του Μπουρέιτζ προς την πλευρά των Ισραηλινών στρατιωτών. Η επίθεση ωστόσο του κράτους του Ισραήλ, κλιμακώνεται συνεχώς, με τις εκκενώσεις και τους πρόσφατους βομβαρδισμούς στη πόλη της Τζενίν αλλά και σε άλλη μέρη, να φανερώνουν την σκληρή πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει το Ισραήλ, έχοντας εξασφαλίσει τη συναίνεση του ΟΗΕ, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Και παρόλο που το σιωνιστικό κράτος δολοφόνος εξακολουθεί να απειλεί, να τρομοκρατεί και τελικά να επιτίθεται ολοκληρωτικά σε πόλεις και χωριά της Παλαιστίνης, οι μαχητές της παλαιστίνης, ο λαός της, δε το βάζει κάτω. Η παλαιστινιακή αντίσταση ήταν και θα συνεχίσει να είναι παράδειγμα ανυποχώρητου και διαρκούς αγώνα, απέναντι στο σιωνιστικό καθεστώς που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να την εξαφανίσει.

Η ακατάπαυστη πάλη, η μαχητικότητα και η εξεργετικότητα των Παλαιστινίων, δείχνουν τον δρόμο στους λαούς για να παλέψουν απέναντι στον ιμπεριαλιστικό ζυγό και τον φασισμό.

Η οργή τους να γίνει και δική μας.

Το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα οφείλει να σταθεί στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης και να αγκαλιάσει τον αγώνα τους.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ – ΚΙ ΑΥΤΟ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ