Παρέμβαση σε σούπερ μάρκετ ενάντια στην ακρίβεια (Αττική-Σεπόλια)

Παρέμβαση με σπρέι πραγματοποιήθηκε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Αττικής και των Σεπολίων από το Διαρκή αγώνα για την ταξική απελευθέρωση.

Σε μια περίοδο δομικής καπιταλιστικής κρίσης και όξυνσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, η λεγόμενη «ακριβεια» αποτελεί το κλειδί για τη διασφάλιση της κυκλοφορίας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Ένα επι της ουσίας μέτρο το οποίο εντείνει τη ταξική εκμετάλλευση και υποτίμηση την ίδια ώρα που το κεφάλαιο αποκομίζει τεράστια ποσοστά κερδοφορίας.

Απέναντι στην επίθεση που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο στην τάξη μας, απέναντι στους διωγμούς, στις απολύσεις και στην τρομοκρατια των εργοδοτών, απέναντι στη γενικευμένη επίθεση στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα και συνολικοτερα απέναντι στα μαυραγορίτικα κοράκια των τροφοδοτικών αλυσίδων και των διαφόρων ομίλων, στήνεται η ταξική αλληλεγγύη των εργαζομενων και των από τα κάτω. Και εκεί βρισκόμαστε και εμείς, για να τονίσουμε σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους ότι δε θα ανεχθούμε καμμία περαιτέρω υποτίμηση της τάξης μας.

Να πάρουμε θέση μάχης απέναντι στην ταξική βία της ακρίβειας.

Η φτώχεια θέλει επανάσταση.