ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/5 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από εργατικά σωματεία, γείτονες και αλληλέγγυους, για την αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας μονογονεϊκής οικογένειας, εργαζόμενης σε βιομηχανία τροφίμων με δύο ανήλικα παιδιά.

Για ακόμα μια φορά, ο αλληλέγγυος κόσμος που συγκεντρώθηκε από τις 10:00 το πρωί στο σημείο μετά από καλέσματα του Συλλόγου Γυναικών Ευόσμου – Κορδελιού και σωματείων, κατάφερε να σταθεί δυναμικά πλάι στην εργαζόμενη και την οικογένεια της, την οποία απειλούν σήμερα να πετάξουν έξω από το σπίτι της, λόγω χρεών του πρώην συζύγου. Μετά από αναστολή του πλειστηριασμού, δόθηκε ξανά ραντεβού για τις 20 Ιουνίου.

Η ταξική αλληλεγγύη θα σταθεί ανάχωμα σε εξώσεις και πλειστηριασμούς. Μένουμε σε επαγρύπνηση για το σπίτι στον Εύοσμο, αλλά και κάθε σπίτι που απειλείται με έξωση, ώστε να μην επιτρέψουμε να πετάξουν καμιά οικογένεια στον δρόμο, να μην αφήσουμε να γίνει καμία έξωση, κανένας πλειστηριασμός. Δεν είμαστε αναλώσιμοι και δεν θα δεχτούμε να πληρώσουμε την κρίση τους.

ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.