Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες/φθείσες αγωνιστές/στριες

Αυτή τη στιγμή Τρίτη 28/5 στο κτήριο 2 της Ευελπίδων δικάζονται τα 28 άτομα (με 9 άτομα από χώρες της Ευρώπης να βρίσκονται υπό την απειλή απέλασης με τη μία συντρόφισσα να παραμένει κρατούμενη στην Αμυγδαλέζα ενώ εχει προχωρήσει σε απεργία πείνας) που συνελήφθησαν στην εκκένωση της κατάληψης αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στην Νομική και το μέλος του Ρουβίκωνα Γ. Καλαϊτζίδης ο οποίος συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική και διώκεται με τον 187Α για ανάρτηση σε προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δικτυα.

Δύο υποθέσεις οι οποίες εντάσσονται στην πάγια και εντεινόμενη επιχείρηση πειθάρχησης των κοινωνικών – ταξικών αντιστάσεων και καταστολής των αγωνιζόμενων κομματιών της κοινωνίας, του πολιτικού, ανταγωνιστικού κινήματος.

Η αυταρχικοποίηση του κατασταλτικού πλαισίου που προωθεί η αστική τάξη, η επιχειρούμενη διάλυση των ριζοσπαστικών μορφών χειραφέτησης/οργάνωσης/διεκδίκησης/αγώνα, η ποινικοποίηση της πολιτικής κριτικής, της έκφρασης, της αλληλεγγύης, του διεθνισμού μας αφορά όλους και πρέπει να μας βρει στιβαρά και αδιαπραγμάτευτα ενωμένους απέναντι της.

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες/φθείσες αγωνιστές/στριες

Οργάνωση – Δράση – Αγώνας μέχρι την ταξική απελευθέρωση

Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση