Ανταπόκριση από την πορεία για την ημέρα “Νάκσα”, 5/6/3024

Πραγματοποιήθηκε χθες η πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό για τα 57 χρόνια απο τη “Νάκσα” με τη συμμετοχή περίπου 150 ατόμων. Η πορεία ξεκίνησε από την Ομόνοια με δυνατό παλμό κατευθυνόμενη προς το Μοναστηράκι και έπειτα προς το Θησείο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ – ομιλία του Ανδρουλάκη ενόψει των Ευρωεκλογών. Ελάχιστα βήματα μετά το Μοναστηράκι, η αστυνομία έκλεισε τον δρόμο στην πορεία για να την εμποδίσει να προσεγγίσει την προαναφερθείσα ομιλία, επιτελώντας για ακόμα μια φορά τον ρόλο της ως πιστό υπηρέτη των πολιτικών εκπροσώπων της αστικής τάξης. Ο κόσμος στάθηκε απέναντι στον φραγμό για περίπου 10 λεπτά, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού και έπειτα επέστρεψε στην Ομόνοια και συνέχισε την πορεία του προς την πλατεία Βικτώριας, που λάμβανε χώρα κινητοποίηση για την εκκένωση της κατάληψης Ζιζάνια.

🔻Κινητοποιήσεις όπως η χθεσινή αποτελούν μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης απένανι στον παλαιστινιακό λαό που επιμένει να αντιστέκεται κόντρα στις κτηνωδίες του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, δίνοντας δύναμη στους λαούς όλου του κόσμου.

🔻Χρέος μας να πολλαπλασιάσουμε και να μαζικοποιήσουμε τέτοιες κινητοποιήσεις, καθώς και να οξύνουμε την αντιπαράθεση με το ίδιο το ελληνικό κράτος που στηρίζει τις δολοφονικές πολιτικές του δυτικού ιμπεριαλιστικού μπλόκ και των συμμάχων του: ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ- Ισραήλ.

🇵🇸 Λευτεριά στην Παλαιστίνη
✌️ Νίκη στα όπλα της αντίστασης