Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για «περιορισμένης κλίμακας» χερσαίες επιθέσεις.

Ύστερα απο τις επιθέσεις από αέρος που επιχειρεί εδώ και καιρό το σιωνιστικό κράτος απέναντι στο Λίβανο και μετά από την δολοφονία του ιστορικού ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ισραηλινές μηχανοκίνητες δυνάμεις ξεκίνησαν σήμερα την από καιρό σχεδιασμένη χερσαία επίθεση τους.

Σχεδόν ένα χρονο μετά την ιστορική επιχείρηση “Al Aqsa” της Παλαιστινιακής Αντίστασης στην επι αιώνες κατοχική και γενοκτονική στάση του κράτους δολοφόνου, το Ισραήλ αποφασίζει να επιτεθεί σε όσους στέκονται στο πλευρό του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης.

Η επίθεση στο Λίβανο, η τέταρτη επίθεση που επιχειρεί εναντίον του το Ισραήλ στην ιστορία του, αποτελεί μια προσπάθεια επιβεβαίωσης και οριστικής εδραίωσης του δυτικού ιμπεριαλισμού, με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ τοποθετημένο ως τοποτηρητή των συμφερόντων τους, απέναντι στους λαούς της Μέσης Ανατολής.

Ταυτόχρονα επιτίθεται και στον λαό της Υεμένης με τον βομβαρδισμό του λιμανιού Χοντέϊντα λόγω της αλληλέγγυας δράσης των Χούθι υπέρ του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και ενάντια στα δυτικά και ισραηλινά συμφέροντα.

Όμως, οι λαοί της Μέσης Ανατολής, η οργανωμένη Αντίσταση τους και η αταλάντευτη στράτευση τους στο πλευρό της Παλαιστίνης δίνουν κουράγιο σε όλους τους καταπιεσμένους λαούς του κόσμου.

Απέναντι στις αιματοβαμμένες πολιτικές της Δύσης, οφείλουμε να οργανώσουμε και να ενδυναμώσουμε στα δικά μας μετόπισθεν, τους αγώνες υπέρ του δίκαιου αγώνα των Παλαιστίνιων και όσων αντιστέκονται. Να παλέψουμε ενάντια στο εκμεταλλευτικό κοινωνικό σύστημα, στον ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.