ΝΕΑ προσπάθεια έξωσης μετά από πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας (Θωμά Οικονόμου 5-Κατεχάκη)

ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΩΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 5 (ΚΑΤΕΧΑΚΗ) (γίνεται ΝΕΑ προσπάθεια έξωσης μετά από πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας)

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ

“[…]Με την ίδια ρητορική περί “διάσωσης των τραπεζών”, έχοντας ήδη “φάει” τα δισεκατομμύρια της “ανακεφαλαιοποίησης” που εισέπραξαν με τα μνημόνια στην πλάτη των λαϊκών στρωμάτων, τώρα η κερδοφορία των τραπεζών “καταβροχθίζει” και τη λαϊκή κατοικία. Συνυπεύθυνες για τους πλειστηριασμούς είναι και οι πολυεθνικές “εταιρείες διαχείρισης ακινήτων” που ειδικεύονται στους πλειστηριασμούς για μικρο-ποσά, όπως η “DoValue”, και τα πολιτικά στελέχη των κυβερνήσεων, που διαφημίζουν το περίφημο σχέδιο “Ηρακλής”. […]

Να στήσουμε αναχώματα ταξικής αλληλεγγύης και ταξικής επαγρύπνησης ώστε να μην επιτρέψουμε να πετάξουν καμιά οικογένεια στον δρόμο, να μην αφήσουμε να γίνει καμία έξωση, κανένας πλειστηριασμός. Δεν είμαστε αναλώσιμοι, ούτε θα δεχτούμε να πληρώσουμε την κρίση τους.

Update:

Ο Δικαστικός επιμελητής με τη συνδρομή της αστυνομίας έχει αλλάξει κλειδαριές στην πόρτα, και πραγματοποιεί καταγραφή των προσωπικών αντικειμένων της οικογένειας που βρίσκεται πλέον στο δρόμο.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Update:

“Όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα…”

Η κινητοποίηση γειτόνων και αλληλέγγυων έφερε αποτελέσματα, πριν λίγη ώρα αποχώρησε ο δικαστικός επιμελητής και οι μπάτσοι παραδίδοντας πρώτα τα νέα κλειδιά στην οικογένεια που μένει στο σπίτι. Είναι σημαντικό να μείνουμε σε διαρκή επαγρύπνηση τόσο για τη συγκεκριμένη κατοικία όσο και για χιλιάδες οικογένειες που θα πεταχτούν στον δρόμο τους επόμενους μήνες.
 
ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

«Διαρκής Αγώνας» για την ταξική απελευθέρωση

[modula id=”981″]